Landelijke keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Massieve, stoere uitstraling

Allesbehalve een strakke uitstraling; dat zijn de landelijke keukens. Het liefst een massief houten uitvoering, met mooie houten deuren. Het hout kan wel geverfd worden, zolang de structuur maar behouden blijft.

Robuust en ruig
Landelijke keukens passen bij de sfeer van woonboerderijen. Mensen willen toch graag die jarendertig stijl terug laten komen in hun nieuwe huis. Een robuuste keuken met ruige planken – met of zonder noesten – samen met een kaarsje, een fles wijn en een blokje kaas vormen gezellige sferen.

{

Een barretje past mooi in een landelijke keuken

 

{

Klanten vinden iedere keer toch weer de ideale tussenweg tussen de ruige uitstraling en het praktische van de keuken

 

De natuur in huis

Om een bijzonder effect te creëren kiezen mensen vaak voor een natuurstenen werkblad. Natuursteen kan verschillende bewerkingen krijgen. Van glad gepolijst tot iets ruigere varianten. Het is een natuurlijk product waardoor geen blad hetzelfde is. Bij de apparatenkeuze zien we het ook: in plaats van roestvrijstaal of matzwart valt de keuze op wat landelijks zoals een klassiek fornuis, een betimmerde schouw en een betegelde spoelbak.

Landelijke details

Mensen zien graag de knusse stijl van hun landelijke woning terug in hun keuken. Dat kan bijvoorbeeld met een mooi handgevormd tegelwerkje, een klassiek greepje of een gedetailleerd kaderdeurtje. In het werkblad kunnen ook meerdere kleuren verweven zitten om het geheel net even iets sfeervoller te maken.

Is een landelijke keuken iets voor u?