Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploos: strak en eigentijds

Iets wat helemaal van deze tijd is, zijn de greeploze keukens. Greeploze kastjes en apparatuur stralen eenvoud en luxe uit en lijken door het ontbreken van handgrepen één mooi geheel. Ideaal voor de strakke look en de rustige uitstraling.

Eindeloze combinaties

Greeploze keukens passen bij ieders wensen. De een geniet van de steriele sfeer van een strak witte keuken, terwijl een ander strak met ruige houten deuren combineert en een derde al haast richting de landelijke keukens gaat. Er zijn oneindig veel combinatiemogelijkheden te maken: van warm en huiselijk naar strakke sferen.

{

Greeploze keukens zijn dankzij de vlakke deuren eenvoudig schoon te houden

 
Onderscheidend greeploos

De keukens bij Kremer Keukens zijn te onderscheiden in helemaal greeploos, in semi-greeploos en in het type met handgrepen. Die twee laatste type keukens zijn in tegenstelling tot greeploze keukens ook geschikt voor mensen met reuma of andere spierklachten.

Mooie strakke lijnen

Ondanks de vele combinaties is een strakke belijning doorgaans het uitgangspunt bij greeploze keukens. Door die fijne, strakke uitstraling creëert u veel rust in uw keuken. Het ontbreken van handgrepen vormt geen probleem gezien de komprofielen of lichte druk functie waarmee de lades en kasten te openen zijn.

{

Greeplijsten leveren wij in de kleuren van de keuken, maar desgewenst ook in een contrastkleur of in roestvrijstaal

 

Is een greeploze keuken iets voor u?