Kremer keukens, tegels en sanitair laat je badkamer en/of toiletruimte aansluiten bij jouw woonstijl! Samen met jou kijken we naar je wensen, de mogelijkheden van de ruimte en welke stijl dit moet worden.

Alle soorten en maten
Badkamers en toiletruimtes zijn er in alle soorten en maten. Het is dan ook van belang dat er gekeken wordt naar een prettig proces tijdens de werkzaamheden en een eindresultaat met een fijne sfeer die past bij jou. Evenals het uiterlijk van een badkamer zijn ook de mogelijkheden van luxe accessoires groot. Voor sommige klanten is een badkamer met douche, wastafel en toilet meer dan voldoende, terwijl anderen meer wellness wensen, zoals een whirlpool, stoomcabine, regendouche of bijvoorbeeld een sauna met daarbij een aparte toiletruimte. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit in jouw nieuwe badkamer realiseren. Van een in het plafond gebouwd radiosysteem dat op Bluetooth werkt tot kranen die dankzij ledverlichting rood of blauw kleuren naar aanleiding van de temperatuur.

Bij een nieuwe badkamer en/of toiletruimte hebben we al vaak te maken met verschillende elementen. Je kunt hierbij denken aan onderstaande materialen

* Tegels
* Plafonds
* Badkamer meubel en/of toiletfontein en/of toiletmeubel
* Douchewand, deur of een bad
* Accessoires
* Spiegels
* Toilet en toebehoren
* LED-spots

Wil jij graag een douchecabine creëren of heb je liever een inloopdouche? Wat dacht je van een dubbele inloopdouche of een heerlijk bad? De kranen en wastafelaccessoires zijn vaak qua kleuren mooi op elkaar af te stemmen, maar wist je dat je bijvoorbeeld ook de profielen van je douchewand en het bedieningspaneel van het toilet tegenwoordig in veel meer kleuren kunt krijgen?

{
Ook elementen toevoegen aan uw huidige badkamer is uiteraard mogelijk. Denk aan een mooi badmeubel, nieuwe spiegel, luxe douchewand of een Sunshower
{
Je kunt ook zelf de badkamer en/of toiletruimte verwijderen. Wij beginnen dan met het aanpassen van het leidingwerk

Plafond
Bij het realiseren van een badkamer en/of toiletruimte kun je ook meteen nadenken over vloerverwarming en een nieuw plafond. De plafonds die wij plaatsen zijn van kunststof, lekker makkelijk in onderhoudt. Ook kunnen we dan gelijk mooie LED-spots plaatsen in je nieuwe plafond. Zo is je ruimte goed verlicht!    

Onderstaand vindt je een aantal merken waar wij mee werken, natuurlijk zijn er nog meer opties.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden?