Kies je voor strak, greeploos of gaat je voorkeur toch uit naar mooie ronde lijnen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze keukens

Kwaliteit staat voor ons voorop. Samen met jou zorgen we ervoor dat je het beste uit jouw keuken haalt. Maak daarom kennis met onze merken!

Kastenwerk en fronten
De fronten bepalen de look van je keuken. Samen met het kastenwerk van Rotpunkt en/of Schmidt zorgt dit al voor een mooie, sterke basis.
De voordelen van deze merken zijn onder andere;
* 25 jaar garantie op hang en sluitwerk.
* 19 mm materiaaldikte
* Glazen zijwanden in de lades
* Zonder meerprijs de corpus (binnenzijde kastenwerk) in kleur

{
Greeplijsten leveren wij in de kleuren van de keuken, maar desgewenst ook in een contrastkleur of in roestvrijstaal

Werkbladen

Voor werkbladen heb je keuze uit diverse materialen, die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Hieronder lees je over de eigenschappen van deze materialen.

Keramiek
Keramiek is hoofdzakelijk gemaakt van klei. Het speciale productieproces zorgt ervoor dat het materiaal over erg goede eigenschappen beschikt.
Zo is keramiek niet gevoelig voor krassen en zorgt de toplaag van het materiaal ervoor dat vloeistoffen er niet in kunnen trekken.

Dekton
Door een bijzondere technologie wordt een mix van grondstoffen samengevoegd tot een ultracompacte plaat.
Dekton is praktisch en hygiënisch in gebruik en is kras- en vlekbestendig.

Graniet (natuursteen)
Graniet is een product dat door de jaren heen door de natuur is gevormd. Elk winningsgebied kent zijn eigen kleur en structuur.
Dat betekent dat elk stuk graniet een eigen kleur en structuur heeft en hiermee zorgt voor uniek plaatmateriaal. Geen blad is hetzelfde!

Composiet
Composiet is een industrieel ontwikkelde steen. Door de samenstelling en de eigenschappen van het materiaal is composiet zeer kras- en vlekbestendig.

Kunststof
Een kunststof werkblad heeft bijna onbegrensde mogelijkheden door zowel het zeer uitgebreide kleurenassortiment als de verschillende decors.
Het is een onderhoudsvriendelijk product waarbij regelmatig reinigen met een zacht schoonmaakmiddel volstaat.  

{

We gaan elk jaar naar de huisshows van onze keukenleveranciers, zo maken we kennis met de nieuwste noviteiten en blijven we up-to-date

Apparaten en toebehoren

Om de keuken compleet te maken, heb je keuze uit diverse merken, stijlen en kleuren van de apparatuur en toebehoren. Denk bijvoorbeeld ook aan een spoelbak, (kokendwater) kraan, afvalsysteem, oven, wandplanken of verlichting.      

{
Moderne keukenapparatuur maakt het werken in de keuken plezierig

Wil je meer weten over alle mogelijkheden?